google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

Conference League - Clasament, meciuri live, stiri

Europa-Conference-League_edited.jpg

Pagina destinata competitiei Conference League, stiri de ultima ora, rezumate si transmisii live online a tuturor meciurilor inclusiv meciuri din etapa preliminara.

Conference League
sezon 2021/2022

 

Odată cu adoptarea deciziilor Comitetului Executiv al UEFA din 24 septembrie 2020, au fost finalizate și structura, formatul, calendarul și conceptul comercial ale celor trei cupe europene, ciclul 2021-2024.

 

În timp ce UEFA Champions League (UCL) a rămas neschimbată, modificări majore au fost aduse UEFA Europa League (UEL), în timp ce anunțata înființare a UEFA Europa Conference League (UECL) a devenit, la rându-i, oficială.

Ponturi pariuri pentru Conference League

 

Inaintea fiecarui meci din Conference League oferim ponturi sportive pentru pariorii din Romania.

Oferim cote si posibilitati de pariere pentru toate meciuri transmise live online pe site.

Oferim ponturi pentru pariuri sportive incepand cu prima etapa preliminara a Conference League.

Transmisii meciuri live online

 

Partidele din fiecare etapa a Conference League sunt transmise in direct pe net in categoria din site "Meciuri Live". Transmisiile video ale meciurilor sunt redate de catre canalele TV Digisport, Look TV si Telekom TV.

Meciurile sunt live online pe site cu 30 minute inainte de inceperea partidelor.

Meciurile din Conference League sunt transmise video HD. Meciurile disponibile pe platformele Digisport, Look TV sau Telekom TV sunt redirectionate catre acestea.

Practic, va fi o oglindă a UCL și UEL, adică 32 de echipe în faza grupelor (8 grupe a câte 4), căreia îi vor urma optimile de finală, sferturile de finală, semifinalele și finala.

Aidoma UEL, optimile vor fi precedate de play-off (8 confruntări tur-retur), unde vor evolua câte o ocupantă a locurilor 2 din grupe și câte un loc 3 din grupele UEL.

Evident, câștigătoarea UECL va fi calificată automat în ediția viitoare a fazei grupelor UEL.

Trebuie, însă, spus că nu toate cele 32 de echipe vor veni din calificările UECL. 10 vor ajunge în faza grupelor după ce vor fi fost eliminate din play-off-ul UEL, alte 5 din așa-numita UECL champions path (trei tururi, la care vor participa eliminate din UCL și UEL) ceea ce înseamnă că preliminariile (main path) vor da un număr de doar 17 calificate. Mai intervine un “dar”, pentru că se mai creează o interdependență cu preliminariile UEL: 3 dintre echipele din play-off vor fi cele eliminate din Q3 al UEL.

Cum am menționat mai sus, cele trei reprezentante ale României vor intra în cursă în al doilea tur preliminar (22 și, respectiv, 29 iulie 2021), după ce prima rundă de calificare se va fi disputat pe 8 și, respectiv, 15 iulie.

Apoi, programul va fi comun cu cel al UEL: 5 și 12 august (Q3), 19 și 26 august (play-off-ul), urmate de faza grupelor: 16 septembrie (MD1), 30 septembrie (MD2), 21 octombrie (MD3), 4 noiembrie (MD4), 25 noiembrie (MD5) și 9 decembrie (MD6). Play-off-urile eliminatorii sunt programate pe 17 și 24 februarie 2022, următoarele faze (începând cu optimile de finală) având drept punct-terminus finala de pe 25 mai 2022.

bottom of page