Digisport Sport live online 

Urmareste online postul Digisport 1 live gratis calitate HD. Pentru a urmari online posturile Digisport 1, 2 si 3 si 4 accesati butoanele "Urmareste Digisport 1/2/3/4"

Telekom Sport live online

 

Programul TV - Telekom Sport este live online prin intermediul platformei ce o detin. Urmareste Telekom Sport live online apasand butonul de mai jos. Urmareste meciuri de fotbal, handbal si tenis prin platforma online Telekom Sport live HD.

Digisport live online

 

Programul TV - Digisport este live online prin intermediul platformei ce o detin. Urmareste Digisport live online apasand butonul de mai jos. Urmareste meciuri de fotbal, handbal si tenis prin platforma online Digisport live HD.

Look TV live online

 

Programul TV - Look TV este live online prin intermediul platformei ce o detin. Urmareste Look TV live online apasand butonul de mai jos. Urmareste meciuri de fotbal, handbal si tenis prin platforma online Look Sport live HD.

Transmisiuni TV meciuri
Liga 1

Meciurile de fotbal din Liga 1 sunt transmise la TV si online de programele TV Digisport,Telekom Sport si Look TV. Poti urmari meciurile din campionatul Romaniei online pe net print intermediul platformelor online ale posturilor TV cat si prin intermediul livestream in categoria meciuri live de mai jos.

Transmisiuni TV meciuri
competitii europene

Meciurile de fotbal din competitiile europene sunt transmise la TV si online de programele TV Digisport,Telekom Sport si Look TV. Poti urmari meciurile din Liga Campionilor, Europa League si Conference League online pe net print intermediul platformelor online ale posturilor TV cat si prin intermediul livestream in categoria meciuri live de mai jos.

Transmisiuni TV meciuri
Nationala Romaniei

Meciurile de fotbal din competitiile europene ale nationalei Romaniei sunt transmise la TV si online de Pro TV si Pro X. Poti urmari meciurile din preliminariile Campionatului Mondial online pe net print intermediul platformelor online ale posturilor TV cat si prin intermediul livestream in categoria meciuri live de mai jos.
 
Meciuri live online - Meciuri si transmisii pe net gratuit

Trend Sport vine in ajutorul celor pasionati de sport. Noi va punem la dispozitie GRATUIT, la cea mai buna calitate online, transmisii la cele mai importante meciuri de fotbal,handbal sau tenis din lume, streamuri ce se gasesc, de altfel, in circulatie libera pe internet. Le puteti urmari de pe calculator, laptop, precum si tableta sau telefon mobil cu android! Meciuri-live.ro puteti urmari GRATUIT toate meciurile din Liga 1, Liga Campionilor, Olimpiada sau Europa League. Urmariti Meciuri Live HD Online gratuit in format live stream, surse flash,sopcast si acestream.

Meciurile echipelor romanesti FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti sunt intotdeauna transmise live online pe site impreuna cu o avancronica a meciurilor respective.

Meciurile echipelor nationale a Romaniei, echipa de senior, echipele de tineret sunt transmise live online pe site impreuna cu avancronica si statistici.

Meciurile echipelor de handbal CSM Bucuresti si echipelor ce participa in competitiile europene sunt transmise live online pe toate canalelele de social media.

Meciurile de tenis sustinute de Simona Halep sunt transmise live online pe net pe toate canalele de social media impreuna cu avancronica meciului.