google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

Europa League - Clasament, meciuri live, stiri

UEFA-europa-League.jpg

Pagina destinata competitiei Europa League, stiri de ultima ora, rezumate si transmisii live online a tuturor meciurilor inclusiv meciuri din etapa preliminara.

Europa League
sezon 2021/2022

 

Odată cu adoptarea deciziilor Comitetului Executiv al UEFA din 24 septembrie 2020, au fost finalizate și structura, formatul, calendarul și conceptul comercial ale celor trei cupe europene, ciclul 2021-2024.

 

În timp ce UEFA Champions League (UCL) a rămas neschimbată, modificări majore au fost aduse UEFA Europa League (UEL), în timp ce anunțata înființare a UEFA Europa Conference League (UECL) a devenit, la rându-i, oficială.

Ponturi pariuri pentru Europa League

 

Inaintea fiecarui meci din Liga Campionilor Uefa Champions League oferim ponturi sportive pentru pariorii din Romania.

Oferim cote si posibilitati de pariere pentru toate meciuri transmise live online pe site.

Oferim ponturi pentru pariuri sportive incepand cu prima etapa preliminara a Ligii Campionilor.

Transmisii meciuri live online

 

Partidele din fiecare etapa a Ligii Europa sunt transmise in direct pe net in categoria din site "Meciuri Live". Transmisiile video ale meciurilor sunt redate de catre canalele TV Digisport, Look TV si Telekom TV.

Meciurile sunt live online pe site cu 30 minute inainte de inceperea partidelor.

Meciurile din Europa League sunt transmise video HD. Meciurile disponibile pe platformele Digisport, Look TV sau Telekom TV sunt redirectionate catre acestea.

Competiția propriu-zisă se va bucura de participarea a doar 32 de echipe, față de cele 48 care se înfruntă în momentul de față.

În ciclul 2021-2024, vor fi alcătuite 8 grupe a câte 4 echipe, care vor juca fiecare cu fiecare, acasă și în deplasare, acestei faze urmându-i optimile de finală (câștigătoarele celor opt grupe se vor califica direct), sferturile de finală, semifinalele și finala.

Înaintea optimilor se va disputa o rundă adițională, numită play-off. Vor fi, de fapt, opt confruntări, în fiecare dintre ele urmând să joace câte o echipă clasată pe locul 2 în grupele UEL și una de pe locul 3 din grupele UCL. Formațiile care vor triumfa în aceste “duble” vor accede, la rându-le, în optimile UEL.

Câștigătoarea UEL (finala – pe 18 mai 2022) se va califica automat în faza grupelor UCL, evident în sezonul următor.

Apropo de faza grupelor, acolo se vor califica direct 11 echipe (câștigătoarea Cupei și locul 5 din campionat ale țărilor de pe locurile 1-4 în clasamentul coeficienților UEFA – adică Spania, Anglia, Germania și Italia + câștigătoarea Cupei și locul 4 din campionat ale țării de pe locul 5 – Franța + câștigătoarea Cupei țării de pe poziția a 6-a – Portugalia).

Celelalte 20 de echipe vor veni din calificări, dar trebuie menționat că avem de-a face cu obișnuita încrengătură cu UCL.

Este o întrecere care ne va viza direct doar în cazul în care campioana României nu va izbuti să ajungă în grupele UCL.

bottom of page