google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Baraj Liga 1: CS Mioveni - Hermannstadt online - Meciuri live

CS Mioveni - Hermannstadt LIVE VIDEO, 15:30, Digi Sport 1 | Turul barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

mioveni hermannstadt live online
mioveni hermannstadt live online

CS Mioveni - Hermannstadt online, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 si online pe site | Echipele probabile


Mioveni se poate lăuda, până în prezent, cu două prezențe în Liga 1, în sezoanele 2007-2008 și 2011-2012, dar de fiecare dată a retrogradat la final de sezon.


CS Mioveni: Ducan - Oancea, Garutti, Gherghe, Șerbănică - A. Panait, M. Chindriș - Ișfan, 9. Massaro, Măr - Blănaru Antrenor: Alexandru Pelici


Hermannstadt: Cristiano - Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț - Belu, Alhassan, R. Pires, Oroian - Mayoral - Yazalde

Antrenor: Eugen Beza.


Dani Coman (42 de ani), preşedintele Astrei, a încheiat conturile cu echipa pe care a condus-o în ultimii şase ani. A reuşit să obţină performanţe importante pentru istoria clubului, inclusiv titlul de campioană, dar acum echipa a retrogradat, după 0-1 cu Viitorul în ultima etapă. Chiar dacă a spus că vrea să stea o perioadă deoparte, Coman va intra repede în pâine. A fost sunat de mai multe cluburi care i-au propus funcţia de preşedinte sau pe cea de director general. A ales până la urmă Hermannstadt, acolo unde are relaţii foarte bune cu finanţatorii echipei şi speră să nu mai întâmpine problemele financiare de la Giurgiu. An de an, la Astra salariile au întârziat şi chiar dacă veniturile erau peste medie şi până la urmă erau achitate, lunile de neplată au creat permanent probleme în vestiar. Culmea este că echipa a retrogradat la capătul unul sezon în care toată lumea susţine că are lot de play-off!


URMARESTE MECIUL MIOVENI - HERMANNSTADT LIVE ONLINE PE SITE !

3 views0 comments
bottom of page