google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

CFR Cluj - Borak Banja Luka | Champions League transmisiune live

CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii vor da piept cu Borac Banja Luka, din Bosnia Herțegovina. CFR Cluj - Banja Luka este live online pe meciurilive.net si la TV pe Digisport.

CFR Cluj - Banja Luka live
CFR Cluj - Banja Luka live

CFR Cluj va întâlni formația Borac Banja Luka, din Bosnia Herțegovina, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți de marți.

Antrenorul campioanei din Bosnia și Herțegovina, Marko Maksimovic, consideră că echipa lui a nimerit cel mai greu adversar posibil și îi consideră pe ardeleni ca și calificați în turul următor.


”N-avem cum să fim fericiți când picăm cu Clujul, dar asta este. Știam că ne va fi greu să dăm peste o adversară accesibilă, dar am primit una dintre cele mai grele posibile. N-am avut noroc, mergem mai departe și ne vom pregăti cât de bine putem.

Clujul este favorita clară a acestui duel, dar nimeni nu ne poate interzice să dăm ce avem mai bun și să încercăm să obținem ceva. Pentru noi e irelevant unde e primul meci când întâlnim o adversară atât de puternică”, a declarat Maksimovic, potrivit Nezavisne.


CFR Cluj va întâlni Borac Banja Luka (Bosnia Herțegovina) în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Prima manșă va avea loc pe stadionul din Gruia pe 6/7 iulie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, în Bosnia Herțegovina. Meciul este transmis in direct pe site in format HD.

30 views0 comments
bottom of page