google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

CFR Cluj - Universitatea Craiova live online pe net

CFR Cluj - Universitatea Craiova live online pe net. Campioana CFR Cluj intalneste Universitatea Craiova in disputa pentru Supercupa Romaniei in transmisiune directa la TV pe Digisport si live pe meciurilive.net

CFR Cluj - Craiova in direct | Supercupa Romaniei
CFR Cluj - Craiova in direct | Supercupa Romaniei

Campioana Ligii 1 CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României - Universitatea Craiova se întâlnesc în primul meci al noului sezon, cu trofeul Supercupei pe masă! Partida se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională si este transmis in direct la tv de Digisport 1 si online pe net de meciurilive.net


CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE ONLINE


Va fi primul joc de pe stadionul din București după ce acesta a găzduit patru partide de la UEFA EURO 2020, inclusiv optimea de finală Franța – Elveția.


CFR Cluj speră să cucerească a doua Supercupă a României consecutivă, în timp ce Universitatea Craiova vrea să își ia revanșa pentru înfrângerea în fața aceluiași adversar, în Supercupa din 2018, când partida s-a disputat chiar pe stadionul ”Ion Oblemenco”.


CFR Cluj - Craiova | Supercupa Romaniei
CFR Cluj - Craiova | Supercupa Romaniei

CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE ONLINE


Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la Supercupa României pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Biletele care costă 30 RON la peluze și 60 RON la tribune pot fi achiziționate de pe site-uriel bilete.frf.ro și bilete.ro.


În apropierea datei de desfășurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieria Arenei Naționale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:

- 9 iulie, orele 10:00 – 18:00

- 10 iulie, orele 12:00 – 20:00

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

* Copiii cu vârsta de 3 ani sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion, conform procedurii de mai sus, informează FRF.


Ultimele meciuri directe CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA


Universitatea Craiova 1-3 CFR Cluj

CFR Cluj 1-2 Universitatea Craiova

Universitatea Craiova 0-0 CFR Cluj

CFR Cluj 0-0 Universitatea Craiova

Universitatea Craiova 1-3 CFR Cluj


Supercupa Romaniei CFR Cluj - Universitatea Craiova se joaca sambata 10 iulie, ora 20:00 pe Arena Nationala. Meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova este live online pe net.

17 views0 comments
bottom of page