google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

CSM e 99% campioană! CSM București a invis Minaur Baia Mare și poate castiga titlul dupa 3 ani

CSM București a învins-o Minaur Baia Mare, scor 37-26, și a făcut un pas mare spre titlul de campioană în „Liga Florilor”.


csm bucuresti
csm bucuresti

Minaur Baia Mare nici nu a contat în disputa de la Rm. Vâlcea. CSM le-a ținut la respect pe maramureșence, iar titlul se întoarce la București după trei ani.

A fost derby doar pe hârtie între CSM București și Minaur Baia Mare. Pe teren, în Sala Sporturilor "Traian", a existat o singură echipă: CSM București.

Minaur a intrat în joc fără vlagă, fără ambiție, băimărencele nereușind să se țină de lider niciun moment. CSM s-a apărat excelent și a marcat goluri lejere pe contraatac și faza a doua. "Tigroaicele" au început de la 5-1, 7-2 și Baia Mare nu a găsit nicio soluție. Costică Buceschi a încercat să joace 7 contra 6, fără portar, dar imediat CSM a speculat și a marcat de câteva ori cu poarta goală.

Dacă la CSM București Neagu, Pintea, Grubisici, Carmen Martin, Smeets au jucat aproape la potențial maxim, de partea cealaltă nimeni nu s-a ridicat la valoarea unui derby. Vedetele Kovacevici, Blohm au fost complet anihilate. După 18-11 la pauză, scorul a luat proporții în partea a doua.


Cu această victorie, CSM București s-a distanțat la 9 punct în clasament. Minaur are un meci mai puțin disputat, dar chiar și așa, pentru a mai pierde titlul CSM trebuie să piardă trei partide, având și avantajul meciurilor directe. E practic imposibil.

În schimb, Minaur e acum la un singur punct în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea. Și la felul cum joacă echipa maramureșeană, există pericolul ca Minaur să se mai încurce până la final. Vâlcea are însă un program mai greu, având de jucat și cu CSM București.

2 views0 comments
bottom of page