google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Farul Constanta - Rapid Bucuresti, amical

Farul - Rapid, sâmbătă, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 si meciurilive.net | Primul duel, după cele două echipe au revenit în Liga 1.


Urmareste Farul Constanta - Rapid Bucuresti online aici


Rapid Bucuresti - Farul Constanta live
Rapid Bucuresti - Farul Constanta live

Cele două formații, Farul-antrenată de Gică Hagi și Rapid - antrenată de Mihai Iosif, se vor duela într-un meci de pregătire, care se va disputa la Brașov, sâmbătă, 26 iunie 2021, întâlnire care va fi redată și în format LIVE VIDEO&TEXT pe site


Ce nu îi place lui Anghel Iordănescu la fuziunea dintre Viitorul și Farul: "Am mai puțină încredere în ei" Farul și Viitorul au fuzionat, iar echipa rezultată, Farul Constanța, va juca în Liga 1 sub comanda lui Gheorghe Hagi. La conferința de presă în care s-a oficializat fuziunea dintre cele două cluburi au fost prezenți mai mulți reprezentați ai autorităților locale, care au promis că vor sprijini clubul dobrogean și chiar vor construi un nou stadion la Constanța, pentru Farul.


Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a salutat proiectul de la Constanța, dar spune că nu are încredere foarte mare în promisiunile oamenilor politici, ci doar în foștii fotbaliști care se află acum în conducerea Farului, precum Gică Hagi, Gică Popescu sau Ciprian Marica.


Urmareste Farul Constanta - Rapid Bucuresti online aici

21 views0 comments
bottom of page