google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

FC Botosani - FCSB | Meciul este transmis live pe net HD

FC Botosani - FCSB | Meciul este transmis live pe net HD

FC Botoșani și FCSB deschid sezonul Ligii 1 2021-2022, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE ONLINE PE NET pe www.meciurilive.net . Roș-albaștrii o iau iar de la capăt, cu speranțe legate de titlu, după șase sezoane ratate, în timp ce trupa lui Marius Croitoru speră la prima victorie din istorie contra bucureștenilor.

Botosani - FCSB live pe net HD
Botosani - FCSB live pe net HD

FC Botosani - FCSB | Meciul este transmis live pe net HD


Cu un nou antrenor pe bancă, Dinu Todoran și cu câteva achiziții, FCSB a funcționat foarte bine în amicale, dar a și evoluat contra unor echipe din Liga 2 și care nu erau la același nivel de pregătire cu al roș-albaștrilor. Practic, meciul de azi este un prim test pentru echipa lui Gigi Becali, chiar dacă și la Botoșani lotul a fost complet remaniat.


Vicecampioana Ligii 1 are, cum altfel, probleme de lot. Andrei Miron, Adrian Șut și Darius Olaru sunt indisponibili, în timp ce Florinel Coman se pare că este aproape de a reveni pe teren, dar nu se știe dacă va fi și pe foaie la meciul de azi. Nici Zdenek Ondrasek nu este deocamdată luat în calcule, pentru că mai are de tras pentru a ajunge la 100% din capacitate.


FCSB a ajuns în Moldova sub aura unui parcurs foarte bun realizat până acum acolo. 10 victorii și o remiză. În plus, în multe dintre duelurile directe, 17 din 21, roș-albaștrii au marcat minimum două goluri.


FC Botoșani - FCSB, 20:30, LIVE ONLINE | Echipele probabile


„Nea Gigi mi-a zis ce dorește și trebuie să îndeplinim. Vrea să câștige campionatul. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul. Având în vedere lotul, anul acesta cred că vom câștiga campionatul. Dar nu e ușor. Sunt echipe puternice și vom vedea ce se va întâmpla.


Sper ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările și cu pandemia. De aceea am pierdut campionatul anul trecut. Și au fost și greșeli de arbitraj.

Am cei mai buni jucători din România în fiecare compartiment. Și avem un grup foarte bun. Jucătorii sunt foarte talentați, sunt tineri care în viitor își vor spune cuvântul în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Dar MM mi-a explicat totul despre fiecare și asta a fost un ajutor”, a spus Dinu Todoran.


Echipele probabile BOTOSANI - FCSB


FC Botoșani: Pap -Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Onghenda, Papa, Remacle – Kaje, Sila, Fili Antrenor: Marius Croitoru


FCSB: Andrei Vlad – Denis Haruț, Alexandru Crețu, Vucur, Radunovic – Vînă, Ovidiu Popescu, Oaidă - Moruțan, Florin Tănase, Octavian Popescu Antrenor: Dinu Todoran


FC Botoșani va inaugura noul sezon din Liga 1 cu o partidă pe teren propriu, disputată împotriva celor de la FCSB. Meciul va avea loc joi și va putea fi urmărit, de la ora 20:30, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1 si live online pe www.meciurilive.net

110 views0 comments
bottom of page