google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Jurnal de Euro ziua 3

Anglia 1-0 Croatia | Austria 3-1 Macedonia | Olanda 3-2 Ucraina


Anglia 1-0 Croatia


Anglia 1-0 Croatia Euro 2020
Anglia 1-0 Croatia Euro 2020


Anglia a primit vizita Croației, în primul meci al Grupei D de la Campionatul European 2020. Partida a fost în direct la ProTV, dar a putut fi urmărită și în format Live Video Online pe meciurilive.net


Anglia a plecat ca mare favorită în primul mare meci de la Campionatul European 2020. Jucătorii lui Gareth Southgate, veniți după victoria cu 1-0 în fața României, au marcat prin Raheed Sterling (Min 57).


Englezii au dominat partida jucată pe Wembley și și-au luat revanșa după eșecul din semifinalele Campionatului Mondial 2018, atunci când Croații au jucat finala din Rusia.


Anglia pune stăpânire pe primul loc al Grupei D și se anunță una dintre principalele favorite la trofeu, alături de Italia și Belgia.

În următorul meci din grupe, naționala lui Southgate va juca tot pe Wembley, în compania Scoției, iar Croația va da piept cu Cehia, la Glasgow.


Austria 3-1 Macedonia de Nord


Austria 3-1 Macedonia de Nord Euro 2020
Austria 3-1 Macedonia de Nord Euro 2020

Austria a început cu dreptul aventura la Campionatul European! Macedonia de Nord a pierdut cu scorul de 1-3 pe Arena Națională.

Mult mai bună, reprezentativa Austriei a făcut însă diferența abia pe final. Veteranul Goran Pandev a fost iar la datorie și a reușit să marcheze, însă echipa sa nu a reușit să obțină nici măcar un punct.


Gregoritsch și Arnautovic au punctat în ultimul sfert de oră, iar Austria a obținut prima victorie din istorie la Euro.


Olanda 3-1 Ucraina


Olanda 3-2 Ucraina Euro 2020
Olanda 3-2 Ucraina Euro 2020

Olanda și Ucraina s-au întâlnit în primul meci al celor două naționale la Campionatul European 2020. Partida a fost în direct la ProTV, dar și în format Live Video Online pe meciurilive.net


Grupa C este de departe cea mai spectaculoasă de la Euro 2020. După meciul de gală de la București, în care Austria a trecut cu 3-1 de Macedonia de Nord, a venit rândul celorlalte două naționale să facă spectacol.


Olanda a dominat copios primele 70 de minute ale meciului cu naționala lui Shevchenko, dar ucrainenii au revenit în doar patru minute, prin Yarmolenko și Yaremchuk.


Gazdele s-au temut, dar au avut puterea de a reveni prin Dumfries, care a adus victoria într-un final incendiar. Batavii revin, astfel, cu victorie într-o mare competiție, după două turnee finale consecutive ratate, și se instalează pe primul loc al grupei, la egalitate cu Austria.
2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page