google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Live online CSA Steaua Bucuresti - CS Afumati in direct pe net

Steaua Bucuresti intalneste CS Afumati live online incepand cu ora 17:30. Meciul finala dintre Steaua si Afumati se va disputa cu suporteri.


steaua afumati live online
steaua afumati live online

Partida Steaua Bucuresti - Afumati va putea fi urmărită sâmbătă, ÎN DIRECT la TV, transmis de Digi Sport 1 sau online pe site-ul digisport.ro si meciuri-live.net


Roș-albaștrii au anunțat pe site-ul oficial al echipei că persoanele vaccinate și cele care prezintă dovada unui test RT-PCR / antigen rapid pot asista la prima manșă a finalei barajului de promovare.

Două sute de bilete au fost puse la vânzare la casa de bilete a Complexului Sportiv ”Steaua” Ghencea, iar accesul se face între 16:00 și 16:30.


CSA Steaua – CS Afumați nu va fi primul meci desfășurat în prezența spectatorilor. Urmareste meciul live online Steaua Afumati pe site !


Primul meci disputat cu spectatori în România de la instaurarea pandemiei de COVID-19 este Unirea Slobozia - Comuna Recea, din barajul de menținere în Liga 2.

Jocul va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, iar înaintea sa Comuna Recea pornește din postura de favorită pentru menținere, câștigând partida tur cu 2-0. Începând cu ora 13:30, are loc tot sâmbătă, în direct la Digi Sport 1, duelul Oțelul Galați - Dacia Unirea Brăilă, partida tur a ”dublei” din barajul de promovare în Liga 2, joc care se va disputa, de asemenea, cu spectatori.


Clubul din Galați a anunțat pe căile oficiale de informare că a pus la vânzare biletele pentru partida tur a ”dublei” din barajul de promovare în Liga 2.

La doar câteva ore de la partida de la Galați, se va disputa finala Cupei României de la Ploiești, între Universitatea Craiova și Astra, la care și-a anunțat prezența și premierul Florin Cîțu, alături de cabinetul său.

Partida este programată de la 20:30, în direct la Digi Sport 1, duel la care vor asista spectatori.


Partida Steaua Bucuresti - Afumati va putea fi urmărită sâmbătă, ÎN DIRECT la TV, transmis de Digi Sport 1 sau online pe site-ul digisport.ro si meciuri-live.net


URMARESTE MECIUL STEAUA BUCURESTI - CS AFUMATI LIVE ONLINE AICI

15 views0 comments
bottom of page