google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

LIVE Tara Galilor - Danemarca | Euro 2020

Tara Galilor - Danemarca live pe net Sambata ora 19:00. Danezii se concentrează la maximum pentru prima „optime". Selecționerul a închis, în premieră de când a început Euro 2020, porțile la antrenamente și ascunde mutările gândite pentru duelui cu galezii.


Danemarca - Tara Galilor live
Danemarca - Tara Galilor live

Danemarca - Tara Galilor este live online pe site aici -> Danemarca - Tara Galilor Euro 2020


Tehnicianul scandinav l-a recuperat pe Kjaer și subliniază importanța identității echipei contra galezilor: „Avem un stil precis și 90 la sută din ceea ce facem este la fel, rămân zece procente variabile în funcție de tactică și de adversar. Suntem gata pentru orice scenariu. Chiar și pentru penalty-uri. Din toamna trecută exersăm, le-am dat și teme pentru acasă jucătorilor. Am studiat meciurile și 23% dintre cele jucate la turneele finale se decid la 11 metri. Am deja în minte primii cinci executați ai loviturilor de departajare".


Ovidiu Hațegan s-a infiltrat într-o brigadă nemțească. Țara Galilor - Danemarca îl va avea la centru pe Daniel Siebert, asistat la cele două tușe de Jan Seidel și Rafael Foltyn. În camera VAR vor sta Bastian Dankert, Christian Dingert, Christian Gittelman și Marco Fritz.


După ce au reușit să se califice în optimile de finală, Țara Galilor și Danemarca se vor lupta pentru un loc în sferturile Campionatului European la Amsterdam. Ambele țări se află pe lista nesigură a Olandei în ceea ce privește intrarea în țară. Cu toate acestea, numai galezii nu vor avea voie să fie prezenți în tribunele de pe Johan Cruyff Arena.


Luni, ministrul sănătății din Țara Galilor, Eluned Morgan, a anunțat că poliția din Amsterdam nu va lăsa fani galezi în țară. De asemenea, înaintea turneului, suporterii echipei lui Gareth Bale au fost rugați să nu călătorească la Baku și Roma, acolo unde Țara Galilor și-a disputat meciurile din faza grupelor.


Danemarca - Tara Galilor este live online pe site aici -> Danemarca - Tara Galilor Euro 2020

11 views0 comments
bottom of page