google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

LIVE video Danemarca - Belgia | Euro 2020

Meciul Danemarca - Belgia va fi întrerupt pentru un moment dedicat lui Christian Eriksen. Partida Danemarca - Belgia este live joi de la ora 19:00.

Danemarca - Belgia Euro 2020
Danemarca - Belgia Euro 2020

Danemarca - Belgia in direct joi ora 19:00, Parken Stadium - Copenhaga


Meciul va avea loc tot pe Parken Stadion din Copenhaga.

Suporterii au suferit și ei în timpul episodului dramatic petrecut în minutul 43 al întâlnirii cu Finlanda, atunci când jucătorul s-a prăbușit pe gazon din cauza unui stop cardiac.

Soția fotbalistului, Sabrina Kvist, a coborât chiar pe teren fiind consolată de coechipierii lui Eriksen, Simon Kjaer și Kasper Schmeichel.


Acum, oficialii UEFA au acceptat ca publicul să-i aducă un omagiu - în minutul 10 al partidei, meciul va fi întrerupt pentru ca spectatorii să se ridice în picioare și să scandeze numele lui Christian Eriksen.


Danemarca - Belgia | Euro 2020
Danemarca - Belgia | Euro 2020

Cine transmite meciul Danemarca - Belgia Euro 2020 ?


Meciul Danemarca - Belgia ce se va disputa joi incepand cu orele 19:00 este transmis la TV de postul Pro TV si online de meciurilive.net

Urmareste meciul online HD atat pe laptop cat si telefon.


Italienii speculează când ar putea fi externat Christian Eriksen


Mijlocașul danez se află de sâmbătă seară la un spital din Copenhaga, iar veștile venite de acolo sunt din ce în ce mai bune. Italienii de la Gazzetta Dello Sport, care au publicat ieri și o scurtă reacție a lui Eriksen, prima după momentul dramatic de sâmbătă, au oferit noi detalii despre starea de sănătate a fotbalistului. Eriksen ar putea fi externat încă de miercuri, 16 iunie, scrie sursa citată, însă danezul va mai avea de așteptat până când va primi un diagnostic exact. În ultimele zile, medicii au efectuat mai multe analize amănunțite la inimă pentru a încerca să stabilească ce a dus la momentul de cumpănă din cariera jucătorului de la Inter.


Eriksen l-a rugat pe bucătarul naționalei Danemarcei să-i trimită o pizza În plus, o altă veste care poate fi considerată bună este că Eriksen l-a rugat pe bucătarul naționalei din Danemarca să îi aducă o pizza: "Mesaj livrat lui Chef Per Thostesen, care a livrat direct la etajul 13 al spitalului o pizza pregătită pentru această ocazie. Apetitul nu lipsește, un semn bun în privința stării de sănătate a lui Eriksen", au scris italienii. Eriksen a fost vizitat la spital de familie - părinții săi, soția Sabrina, sora Louise, dar și de medicul naționalei, Martin Boensen și colegii Kjaer și Schmeichel, care au avut un rol esențial în momentul de cumpănă de pe Parken.


Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în timpul meciului Danemarca - Finlanda (0-1) de la EURO 2020, a cărui cauză nu poate fi deocamdată stabilită. În finalul primei reprize a partidei de la Copenhaga, Christian Eriksen s-a prăbuşit brusc pe gazon, fără să aibă niciun contact cu vreun adversar sau cu mingea. Mijlocașul a fost supus unor manevre de resuscitare pentru mai multe minute și a fost scos cu targa de pe teren. Ulterior, a fost spitalizat, iar UEFA a anunțat, la două ore după accident, că Eriksen se află într-o stare stabilă.

2 views0 comments
bottom of page