google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

Pyunik - CFR Cluj live online - Liga Campionilor pe net

CFR Cluj joacă, astăzi, de la ora 19:00, în prima manșă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League, în compania lui Pyunik Erevan, campioana Armeniei, în direct pe Digi Sport 1 la TV și pe siteul www.meciurilive.net , dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.


  • Returul dintre cele două formații este programat miercuri, 13 iulie 2022, la Cluj-Napoca, de la ora 21:30, de asemenea în direct la Digi Sport 1. Abonații Digi Mobil pot urmări meciurile atât pe site-ul digisport.ro, cât și în Aplicația Digi Sport.

Pyunik Erevan - CFR Cluj, LIVE ONLINE, 19:00, Digi Sport 1 si meciurilive.net . Ardelenii, în drumul spre grupele UEFA Champions League


CFR Cluj va juca la Erevan, pe arena Vazghen Sargsian anvan Hanrapetakan Marzadaşt, cu Piunik. Acest meci a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri cu Bastian Dankert (Germania) la centru, ajutat la cele două linii de Bekim Zogaj şi Jan Köbeli (ambii din Suedia), al patrulea oficial fiind Martin Petersen (Germania).


Pyunik Erevan este campioana Armeniei din ultimul sezon. Gruparea antrenată de Melykian Eghishe s-a clasat pe prima poziție în clasament, cu 75 de puncte, la un punct diferență de Ararat-Armenia, care a terminat pe locul secund, cu 74 de puncte, din 32 de jocuri. CFR Cluj și-a adjudecat titlul în Liga 1 în ultimul sezon, după ce a devansat-o din nou pe rivala FCSB, iar acum caută să obțină un loc în grupele unei competiții europene


CFR Cluj are un moral bun înaintea meciuluui cu Pyunik, după ce a încheiat cantonamentul din Austria cu patru victorii, fără gol primit: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split.


Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din "dubla" Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

  • Meciurile din turul doi preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

12 views0 comments