google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

Romania - Finlanda 21:45 in direct pe net

Meciul Romaniei impotriva nationalei Finlandei este transmis la tv de Antena 1. Partida din Liga Natiunilor Romania - Finlanda poate fi urmarit online aici


România joacă azi, de la ora 21:45, contra Finlandei, cel de-al treilea meci din actuala ediție a Nations League. Partida va fi livestream pe meciurilive.net și în direct la Antena 1.


  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1)

  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaTV)

Un nou eșec al tricolorilor i-ar putea fi fatal selecționerului Edward Iordănescu. Edi ar putea fi demis în cazul în care pierde și cu nordicii, chiar dacă el continuă să susțină că are planuri pe termen lung la națională.


România - Finlanda, echipe probabile:

România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu - D. Olaru, M. Marin, Cicâldău - Sorescu, G. Pușcaș, Oct. Popescu Rezerve: H. Moldovan, Aioani, Cr. Manea, Ad. Rus, Camora, Al. Crețu, Al. Maxim, R. Marin, V. Mihăilă, Hanca, A. Ivan, Fl. Tănase Absenți: I. Cristea, Alibec (accidentați) Selecționer: Edward Iordănescu (43 de ani)

  • Deian Sorescu poate fi arma secretă a lui Edi în banda noastră dreaptă, în timp ce Tavi Popescu are șanse mari să fie titularizat în premieră sub tricolor.

Finlanda: Hrádecký - Alho, L. Väisänen, Ivanov, O'Shaughnessy, Uronen - Lod, Schüller, Kamara - Pukki, Pohjanpalo Rezerve: Joronen, Eriksson, Jensen, S. Väisänen, Granlund, Tenho, Nissilä, Niskanen, Lingman, Valakari, Källman, Taylor Absenți: Forss (accidentat), Lappalainen (coronavirus) Selecționer: Markku Kanerva (58 de ani)

Arbitru: Harald Lechner. Asistenți: Maximilian Kolbitsch, Andreas Staudinger (toți din Austria) Stadion: Rapid-Giulești (București)


Edi Iordănescu: „Victoria schimbă toată situaţia”

Iordănescu jr. speră să obțină primul succes pe banca naționalei și să scape de spectrul demiterii.

Edi Iordănescu nu credea că va ajunge să joace cu sabia deasupra capului după doar patru meciuri pe banca reprezentativei de seniori. Fără victorie de la începutul mandatului, cu zero puncte și zero goluri după primele două jocuri din Liga Națiunilor, selecționerul speră să ia o mare gură de oxigen, printr-un succes contra Finlandei:

„E un moment important pe care am avea șansa să-l valorificăm în favoarea noastră. Naționala Finlandei este cea mai complexă echipă din grupă, dar cu o victorie ne-am apropia la un punct de ea.

Încrederea mea rămâne puternică, nezdruncinată chiar, şi la fel speranţa că, printr-un rezultat pozitiv, toată situaţia se poate schimba în favoarea noastră. Mai mult decât atât, ştiu că grupul de jucători are nevoie de un rezultat pozitiv pentru un declic”.

La conferința de presă susținută ieri, Iordănescu a fost întrebat din nou dacă va demisiona în cazul în care România va termina grupa pe ultimul loc. Selecționerul a răspuns:

„Eu ştiu că am un contract, ştiu că am un target de îndeplinit, ştiu că am un meci pe care încerc să îl pregătesc cât mai bine. Sunt sigur că dacă luăm trei puncte vom vedea altfel lucrurile din multe puncte de vedere, cu mai multă speranţă. Sunt extrem de pregătit pentru un joc foarte dificil”.

110 views0 comments