google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

Saburtalo Tbilisi - FCSB | LIVE VIDEO

Partida Saburtalo Tbilisi - FCSB, din turul doi preliminar al UEFA Conference League, va putea fi urmărită de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul www.meciurilive.net și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.


  • Conference League: Saburtalo - FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

  • Conference League: CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes, joi, 20:30, Digi Sport 2

  • Dacă va trece de Saburtalo Tbilisi, FCSB se va duela în turul trei preliminar al UEFA Conference League cu învingătoarea meciului dintre Vikingur Gota - Dunajska Streda.În prima manșă, slovacii s-au impus în deplasare cu 2-0.

Saburtalo Tbilisi - FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1 si meciurilive.net


”Este primul meci pentru noi în Europa în acest sezon. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic la penalty-uri, după un meci pe care l-au pierdut acasă, dar au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri şi ne face să tratăm meciul foarte serios şi să încercăm să scoatem un rezultat bun.

Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort.


Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil. Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon”, a spus Petrea.

  • Boris Paichadze Dinamo Arena, din Tbilisi, este stadionul pe care se va juca meciul dintre Saburtalo Tbilisi și FCSB, deși georgienii anunțaseră inițial că vor găzdui jocul la Gori.

  • Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilis se va disputa la București, pe data de 28 iulie.

Saburtalo Tbilisi - FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00


După patru sezoane de ratări succesive, Gigi Becali speră ca echipa să ajungă în grupele Conference League, realizare care i-ar asigura bugetul pentru anul următor.

În caz contrar, omul de afaceri a anunțat că va lua măsuri pentru a reduce cheltuielile, care constau în vânzările jucătorilor cu salarii mari.


Încerc să minimalizez cheltuielile. E foarte importantă calificarea. Am semnat acum luăm un milion și jumătate la sponsor, mai luăm de pe colo, de pe colo încă un milion, sunt două milioane și jumătate. Mai luăm trei milioane, cinci milioane jumate.


Mai trebuie să bag eu două, nu mai bag eu bani după, fac bugetul dacă ne calificăm în Conference League. În fiecare an o calificare înseamnă că-mi reglez bugetul. Dacă nu ne calificăm înseamnă iar o strângere de inimă și o economie. Adică vânzarea jucătorilor care au salarii mari. Dacă nu ne calificăm trebuie să bag eu trei milioane de la mine și eu nu vreau să fac asta”, a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

  • Echipa probabilă a FCSB-ului: Târnovanu – Ov. Popescu, Haruț, Dawa, Pantea – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman

12 views0 comments