google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

Sepsi OSK - O. Ljubliana/Differdange live online

Updated: Jun 21

La tragerea la sorţi pentru Conference League, desfăşurată astăzi la Nyon, în turul 2 al Conference League, Sepsi Sf. Gheorghe va întâlni echipa învingătoare din meciul Olimpija Ljubljana (Slovenia) - FC Differdange 03 (Luxemburg).

Sepsi - Olimpja Ljubliana/Differdange
Sepsi - Olimpja Ljubliana/Differdange

În turul 2 al Conference League, Sepsi va întâlni învingătoarea dintre Olimpija Ljubljana şi FC Differdange

Partidele formaţiei române se vor desfăşura pe 21 şi 28 iulie, primul în deplasare şi cel de-al doilea pe teren propriu, pe noua arenă a echipei.

Este a doua participare a echipei Sepsi în cupele europene după cea de sezonul trecut, când adversară i-a fost Spartak Trnava, din Slovacia. În tur scorul a fost 0-0, iar în România jocul s-a încheiat 1-1 după 120 de minute şi 3-4 după executarea loviturilor de departajare.

Cine sunt Olimpija Ljubljana şi FC Differdange 03

Formaţia din Slovenia, care porneşte ca mare favorită la calificarea în turul secund, este una dintre echipele puternice ale campionatului respectiv. A câştigat de şase ori titlul de campioană şi de şapte ori Cupa Sloveniei.


A terminat campionatul pe locul 3, cu 62 de puncte, în condiţiile în care campioana, Maribor, a acumulat 70 de puncte, iar Koper, locul secund, 67 de puncte. Campionatul Sloveniei, ţară cu două milioane de oameni, are un campionat cu 10 echipe.


La finalul sezonului trecut, lotul cuprindea 13 străini, cei mai multi din Croaţia şi Serbia, iar valoarea totală este de 11,6 milioane de euro.

Differdange este o echipă mult mai modestă decât formaţia slovenă. În palmares are patru Cupe ale Luxemburgului, iar lotul valorează 1,6 milioane de euro.

Echipa antrenată de portughezul Pedro Resende (45 de ani) a terminat campionatul pe locul doi, cu 62 de puncte, într-un campionat tot cu 10 echipe, ca şi în Slovenia. Campioană a ieşit Dudelange, cu 67 de puncte, iar pe locul 3 a fost Fola, care a avut tot 62 de puncte.

  • 11, 93 milioane de euro valorează lotul echipei Sepsi OSK


Sepsi OSK - Ljubliana/Differdange este live online pe net si in direct la TV.


22 views0 comments