google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Steaua Bucuresti - OFK Belgrad live video 19:00

Astăzi 19:00, va avea loc inaugurarea stadionului Steaua. Arena din Ghencea va găzdui meciul amical dintre CSA Steaua și OFK Belgrad.


Steaua Bucuresti - OFK Belgrad live
Steaua Bucuresti - OFK Belgrad live

CSA Steaua - OFK Belgrad, live de la 19:00 pe meciurilive.net si la TV pe Digisport 1


Steaua va sărbători nu doar inaugurarea noii arene din Ghencea, dar și împlinirea a 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, alături de 15.000 de fani, dar și de multe foste glorii.

Cu o întârziere de două luni, din cauza pandemiei, Steaua va trăi astăzi o dublă sărbătoare, inaugurarea noului stadion din Ghencea, dar și aniversarea a 35 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni din 1986, când roș-albaștrii au învins-o pe Barcelona, la Sevilla, cu 2-0, după loviturile de departajare.

De eveniment s-a ocupat managerul echipei de fotbal, George Ogăraru, care anunță că „va fi un spectacol cu multe surprize, cum nu s-a mai făcut în România. Ne bucurăm că vom putea să sărbătorim și împreună cu suporterii, mai ales că galeria a pregătit niște coregrafii speciale.


CSA Steaua - OFK Belgrad, in direct de la 19:00 pe meciurilive.net si la TV pe Digisport 1


Am invitat peste 100 dintre fostele glorii, fotbaliști, antrenori, conducători din toate generațiile, vor veni și Weissenbacher, și Ladislau Boloni, dar și rude ale celor doi mari dispăruți din echipa de la Sevilla, Lucian Bălan și Ilie Bărbulescu. După modelul de la Ajax, vom inaugura cu această ocazie și «Sala Sevilla», un loc special la tribuna oficială, de al cărei concept și design s-a ocupat și Mihăiță Neșu.

Din cauza restricțiilor, de ocupare a numai 50% din capacitatea arenei, toți invitații speciali au decis să stea împreună la tribuna oficială. Au preferat așa pentru că la loje, unde sunt 14 locuri, ar fi putut intra numai câte 6-7. După meciul Steaua - OFK Belgrad, același ca și la deschiderea vechii arene din Ghencea, în urmă cu 47 de ani, va avea loc festivitatea dedicată eroilor de la Sevilla.


CSA Steaua - OFK Belgrad, live video de la 19:00 pe meciurilive.net si la TV pe Digisport 1


Vor fi tricouri, eșarfe, alte materiale promoționale dedicate acestei sărbători. Și o altă surpriză, în colaborare cu Monetăria Statului a fost făcută o serie limitată de monede jubiliare, ceva mai mari, din bronz și argint, care vor fi îmânate fostelor glorii”.

La eveniment ar urma să participe și Valentin Ceaușescu, unul dintre marii susținători ai echipei care cucerea Europa în '86.


Caracteristici stadion Steaua Bucuresti / Ghencea

  • Capacitate: 31.254 de locuri;

  • Cost: 94.700.000 euro

  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;

  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;

  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

45 views0 comments
bottom of page