google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

Turcia – Ţara Galilor Live pe net ora 19:00

meciurilive.net vă prezintă toate informaţiile despre meciul Turcia - Ţara Galilor, care se joacă în Grupa B, la Euro 2020, miercuri 16 iunie de la ora 19:00.

Turcia - Tara Galilor
Turcia - Tara Galilor

Meciul Turcia – Ţara Galilor are loc miercuri, 16 iunie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul grupei A a turneului final al EURO 2020. Această partidă este prima din grupa A din etapa a doua, imediat urmând meciul Italia – Elveţia.


Unde se joacă Turcia – Ţara Galilor


Confruntarea Turcia – Ţara Galilor se dispută miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00 pe stadionul Olimpic din Baku în etapa a 2-a din grupa B a turneului final EURO 2020. După prima etapă turcii nu au nici un punct, fiind învinşi de Italia cu 3-0, în timp ce galezii au remizat cu Elveţia, scor 1-1. Se aşteaptă ca în tribune să ia loc în jur de 20.000 de spectatori, majoritatea turci iar din acest punct de vedere va fi mai greu pentru galezi, pentru că Turcia va avea şi susţinerea localnicilor.


Cine transmite la TV partida Turcia – Ţara Galilor

Partida Turcia – Ţara Galilor se joacă miercuri, 16 iunie, de la ora 19:00 la Baku, în etapa a 2-a a grupei B de la EURO 2020 şi va putea fi vizionat în direct pe micile ecrane pe canalul PRO TV. De asemeni, puteţi intra şi pe site-ul meciurilive.net, pentru a o urmări în format LIVE ONLINE.


La Baku vremea este foarte călduroasă, cu o maximă a zilei de 33 de grade, la ora partidei urmând a fi în jur de 29-30 grade, ceea ce presupune şi acordarea unor pauze de hidratare pe parcursul meciului. Jocul va fi condus de arbitrul portughez Antonio Soares Dias.Turcia - Tara Galilor
Turcia - Tara Galilor

Ce jucători importanţi lipsesc din Turcia – Ţara Galilor


Selecţionerul Turciei, Senol Guneş, a recunoscut că echipa sa a jucat foarte slab în Italia şi a promis că va da o faţă ofensivă jocului, mai ales că este o situaţie obligatorie de a câştiga. Din fericire, temerile privind un forfait al lui Caglar Soyuncu, fundaşul central de la Leicester, au fost o alarmă falsă şi el va fi pe teren. Ţara Galilor nu are absolut nici o problemă de lot, Robert Page putând alcătui cel mai bun unsprezece fără nici o emoţie. Vedeta Gareth Bale spune că un factor important va fi publicul, fiind preocupat de faptul că susţinerea pentru Turcia va fi mare şi din partea azerilor.


Cote la pariuri pentru meciul Turcia – Ţara Galilor


Pentru bookmakeri acesta este un meci dificil. Ca urmare a faptului că ambele echipe au mare nevoie de cele trei puncte şi există un pronunţat echilibru de forţe. Turcia este uşor favorită, cu o cotă de 2,65-2,70 iar galezii au primit 3,10.

Şi bilanţul confruntărilor directe este foarte echilibrat. Galezii au trei victorii, turcii două şi s-a mai consemnat un egal, 0-0 în 1996 la meciul de debut al lui Robert Page în naţionala ţării sale. Din toate punctele este considerată o partidă foarte echilibrată.


PRONOSTIC OFERIT DE MECIURILIVE : 1x&2+ cota 1.70

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page