google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

u19: Italia 2-1 Romania - Campionatul European

u19: Italia 2-1 Romania - Campionatul European

Echipa României U19, înaintea meciului cu Italia / Foto: FRF.ro


România, învinsă de Italia cu 1-2 la EURO U19 2022


Italia a reușit să deschidă scorul imediat după pauză, prin Tomasso Baldanzi, care a înscris cu un șut superb, de la marginea careului. Avantajul italienilor a durat, însă, doar șase minute, pentru că Luca Andronache a reluat în poartă un balon respins din bară, unde ajunsese după un șut superb al lui Doru Andrei.

Trei minute mai târziu, Italia a fost din nou periculoasă, prin Giuseppe Ambrosino și Marco Nasti, ceea ce a fost doar un avertisment pentru ce avea să se întâmple în minutul 67, când Cristian Volpato a înscris pentru 2-1, care a fost și scorul final al partidei.


Următorul meci al României e cu Franța, care a debutat cu un 5-0 cu Slovacia


În celălalt meci al grupei, care s-a disputat tot sâmbătă, Franța a învins fără drept de apel țara gazdă Slovacia, scor 5-0.

În runda a doua, România va juca împotriva Franței, marți, de la ora 21:00.


Italia U19 - România U19 2-1


Min. 90+3: Final de meci! România este învinsă cu 1-2 de Italia.

Min. 83: Schimbare în naționala Italiei. Fillippo Terracciano intră în locul lui Samuel Giovane

Min. 77: Dublă schimbare în naționala României. Dan Sîrbu și Luca Andronache sunt înlocuiți de Răzvan Tănasă și Enes Sali.

Min. 71: Schimbare în naționala Italiei. Giuseppe Ambrosino este înlocuit cu Riccardo Turricchia.

Min. 68: Dublă schimbare în naționala României. Alexandru Pantea și Eduard Radaslavescu sunt înlocuiți de Andrei Coubiș și Nicolas Popescu.

Min. 67: Gol Italia! Cristian Volpato marchează pentru 2-1, după o fază în care Italia a avut și un șut în bară, prin Nasti, căruia i-a revenit balonul și a dat assist-ul.

Min. 61: România are o șansă importantă. După o combinație superbă cu Pantea, Andronache centrează pentru Chirițoiu, care reia, din cădere, pe lângă poartă.

Min. 59: Italia, din nou periculoasă. Fabbian reia din interiorul careului, dar Popa are încă o intervenție remarcabilă.

Minutul 58: Schimbare în echipa Italiei. Tommaso Baldanzi, autorul golului de 1-0, este înlocuit de Cristian Volpato.

Min. 56: Șansă uriașă pentru Italia! Ambrosino șutează din marginea careului, Popa respinge în față, iar reluarea lui Nasti, lăsat liber în interiorul careului, trece pe lângă poartă.

Min. 53: Gol România! După un șut superb al lui Doru Andrei, care a lovit bara, balonul ajunge la Luca Andronache, cel care reia în poartă.

Min. 49: România vine cu o replică, prin Andreas Chirițoiu, al cărui șut trece, însă, destul de departe de poartă.

Min. 47: Ce gol Italia! După o minge pierdută de Dan Sîrbu, balonul ajunge la Tomasso Baldanzi marchează superb de la marginea careului.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 46: Schimbare în echipa României. Ștefan Bodișteanu este înlocuit cu Doru Andrei.

Min. 45+1: Fluier de final al primei reprize.

Min: 45+1: Șansă importantă pentru România. După un duel în care a fost implicat Chirițoiu, doborât în care de un italian, balonul ajunge la Andronache, cel care șutează puternic, însă balonul este respins de portar.

Min. 41: O nouă intervenție salvatoare a lui Popa! Baldanzi șutează din unghi, iar portarul român reușește să respingă în corner.

Min. 40: Italia continuă presiunea la poarta lui Robert Popa, dar șutul lui Casadei nu găsește ținta. Rămâne 0-0.

Min. 21: Cea mai mare șansă de până acum! După o combinație superbă, Nasti primește balonul, intră în careu și șutează periculos, dar Robert Popa are o intervenție remarcabilă.

Min. 20: Un nou atac periculos al Italiei, de data asta cu Fabbian la finalizare. Robert Popa reușește să respingă și acum.

Min. 16: Probleme pentru Popa. După o centrare, mingea este lovită cu capul de Ambrosino și, deși lovitura nu a avut intensitate, portarul român nu a reușit să rețină și a respins în corner.

Min. 14. Șansă mare pentru Italia! După două dueluri pierdute de fundașii României, mingea ajunge la Nasti, care, din mijlocul careului, reia din voleu peste poartă.

Min. 7: Prima șansă pentru România! După o recuperare, Radaslavescu își încearcă norocul de la distanță iar mingea nu trece mult pe lângă poarta italiană.

Min. 5: Primul șut pe poartă este al Italiei! Ambrosino șutează din interiorul careului, lateral dreapta, dar Popa respinge cu piciorul.

Min. 3: Primă fază de poartă îi aparține Italiei. O centrare a lui Baldanzi trece periculos prin fața porții, însă niciun italian nu e acolo să reia spre poartă.

Min. 1: Fluier de start!


Echipele de start:

  • Italia U19: Desplanches - Mulazzi, Ghilardi, Coppola, Giovane - Fabbian, Faticanti, Casadei - Baldanzi - Nasti, Ambrosino

Rezerve: Zachi, Stivanello, Turricchia, Terracciano, Fontanarosa, Fazzini, Degli Innocenti, Volpato

  • România U19: Popa - Pîrvulescu, Gergely, Dănuleasa, Pantea - Pandele, Sîrbu - Bodișteanu, Radaslavescu, Andronache - Chirițoiu

Rezerve: Borbei, Coubiș, Radu, Tănasă, Sali, Ciuciulete, Popescu, Andrei


Italia U19 - România U19, LIVE TEXT, 21:00. ”Tricolorii” vor să dea lovitura în primul meci din Slovacia


Naționala condusă de Adrian Văsîi va juca contra reprezentativei de tineret a Italiei în primul meci de la Europeanul de tineret din Slovacia. În partida de pe MOL Arena, România pornește cu șansa a doua.

Naționala de U19 a României are o cotă de 8.50 pentru o victorie împotriva Italiei U19. Peninsularii au o cotă de 1.35 pentru un succes, în timp ce egalul este cotat cu 5.00. Deși italienii pleacă din postura de favoriți ai partidei, elevii lui Adrian Vasîi speră să pună mâna pe toate cele trei puncte.

România face parte din Grupa A a turneului din Slovacia, alături de Italia, unde mai sunt prezente și reprezentativele de U19 ale Slovaciei și Franței.

2 views0 comments