google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Marin Dan

u23 Romania 1-0 Australia | Ultimul amical inainte de Olimpiada

Romania u23 1-0 Australia u23 in ultimul amical inainte de turenul Olimpic

Romania - Australia u23
Romania - Australia u23

După eșecul cu Mexic, România U23 a câștigat cel de-al doilea meci de verificare, 1-0 cu Australia. Astfel, elevii lui Nicolae Dică au un eșec și o victorie înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Meciul Romania u23 - Australia u23 a fost live video pe site si Youtube.

România U23 - Australia U23 1-0

La Marbella, România a deschis scorul în minutul 9, prin lobul superb al lui Ganea. "Tricolorii" au prins curaj și au ratat apoi prin Mățan. Australienii au irosit și ei o șansă, după o gafă a portarului Aioani, care a șutat într-un adversar.

Până la pauză, România a irosit o șansă bună prin Cîmpanu, care nu a nimerit poarta din apropiere, iar apoi Mățan a irosit o șansă bună. Australienii au avut posibilitatea să înscrie în finalul primei reprize, din lovitură liberă, dar Arzani nu a nimerit poarta.

Echipa antrenată de Nicolae Dică a început în atac și repriza secundă, iar Cîmpanu a ratat. În cuda diferenței vizibile de valoare, australienii au avut și ei o șansă prin D'Agostino, iar apoi "bomba" lui Octavian Popescu a fost deviată în corner.


Pe final, "tricolori" au fost aproape să ia un gol stupid, când australienii au scăpat pe contraatac "doi contra unu", însă Pașcanu a alergat aproape tot terenul și i-a suflet mingea lui Arzani chiar în ultimul moment. Până la finhal, Ciobanu a ratat ultima șansă a meciului, iar România U23 - Australia U23 s-a terminat 1-0.

5 views0 comments
bottom of page