google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 
  • Marin Dan

Universitatea Craiova v Vllaznia live pe net - Conference League live

Updated: Jun 21

Universitatea Craiova v Vllaznia live pe net - Conference League live

Craiova va evolua direct în turul al doilea premilimar din Conference League. Adversarul oltenilor sunt albanezii de la KF Vllaznia, pe care trebuie să-i învingă neapărat dacă vor să spele rușinea de anul tercut, când au pierdut împotriva lui Laci (0-1, 0-0).

Craiova - Vllaznia Live
Craiova - Vllaznia Live

Universitatea Craiova v Vllaznia live pe net pe meciurilive.net si in direct la TV.

Gică Craioveanu, cuvinte de laudă pentru Balint

Craioveanu, care a petrecut 11 ani în fotbalul spaniol ca jucător, a remarcat cât de bine Laszlo Balint se descurcă cu jucătorii.

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului”, a precizat Gică Craioveanu, conform Fanatik.

„Noi suntem datori publicului din Craiova”

Fostul internaționat român a spus cum datoria echipei va fi să învingă gruparea albaneză, mai ales că în ultimii doi ani Universitatea Craiova nu a putut trece de Tbilisi și Laci.


  • „Știu că au câștigat 9 titluri și 8 Cupe în Albania, deci este o echipă cu istorie. Nu este o echipă oarecare precum Laci, cu tot respectul pe care îl am pentru ei. Noi suntem datori publicului din Craiova, după eșecurile din ultimii doi ani cu Tbilisi și Laci”, au fost cuvintele fostului atacant, potrivit aceleiași surse.


Formația din Albania are un lot evaluat la 5,6 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este Xhuliano Shuka, cotat la 450.000 de euro.

  • FK Partizani evoluează pe stadionul Air Albania, care are o capacitate de 22.500 de locuri

Spre deosebire de cele două formații enunțate mai sus, FCSB stă mult mai bine la toate capitolele. Vicecampioana României are un lot evaluat la 33,95 de milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este Darius Olaru, cotat la 5,5 milioane de euro.


16 views0 comments